Create a Free Account

Create an account to get access to market analysis, demographic information, and insider tips in your area. Registration is free and we never sell your information

When you complete the free registration, you’ll be able to:

View market trends Learn about local trends including price changes, number of listings available, and average selling time.

Registration Form

  • A password will be emailed to you
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Старт спільного інформаційного проекту Укрінформу та Медіа Центру Україна Запуск оновленої медійної платформи.


Ми затвердили програму соціально-економічного розвитку регіону на 2016 рік, на реалізацію якої передбачається спрямувати 7,8 млрд грн. Насамперед, це інвестиції в об’єкти водо- і теплопостачання, побудова опорних шкіл і розвиток медицини. Таких коштів, які влада зараз вкладає в регіон, тут https://wizardsdev.com/ не було ніколи, навіть за мирних часів», – наголошує очільник Донецької ОДА Павло Жебрівський. Кандидатам на участь у конкурсі з української сторони варто переконатися у тому, що їхні литовські партнери подали відповідну заявку за тією ж темою досліджень до Науково-дослідної ради Литви.

Міністерство культури та інформаційної політики України (МКІП) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України. Головне управління ДПС у Житомирській області повідомляє що з 1 серпня 2023 року стартувала Інформаційна кампанія «Виходь на світло! Це спільний проект Державної служби з питань праці, Податкової служби, Пенсійного фонду та Державного центру зайнятості. Зміцнення спроможності Міністерства інформаційної політики та інших партнерів у сфері інформаційної безпеки, особливо в період виборів, відповідно до європейських стандартів.

– із власним кореспондентом Укрінформу у Польщі Юрієм Банахевичем. Прессекретар Президента Сергій Никифоров анонсував щонайменше кілька міжнародних візитів до України наприкінці травня – на початку червня. У свою чергу представник Медіа Центру Україна Аліна Фролова наголосила, що наше завдання надавати максимальну підтримку журналістам в їхній роботі. Старт спільного інформаційного проекту Укрінформу та Медіа Центру Україна.

З Різдвом Миколая Чудотворця 2023: красиві привітання, листівки та вірші

Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на середу, 23 лютого. Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на четвер, 24 лютого. Він також зауважив, що починає набирати обертів російськомовний телеканал FREEДОМ. Міністр уточнив, що переважна більшість глядачів цього каналу в Ютубі – мешканці російської федерації. Раніше МКІП повідомляв, що було зафіксовано 242 епізоди воєнних злочинів російських загарбників проти культурної спадщини України.

Цього року дата ювілею видатного українця увійшла до переліку ювілейних дат ЮНЕСКО 2022 року,- пише Інформатор із посиланням на пресслужбу компанії. Весь контент доступний за ліцензією інформатор україна Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не зазначено інше. У понеділок, 14 березня, об 11.00 дивіться черговий випуск передачі «По цимбалах з Романом Цимбалюком».

Головоломка для найбільш спостережливих: на рішення є лише 12 секунд

CVукраїнського та литовського наукових керівників проєкту (по 1 примірнику). Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на понеділок, 21 лютого. Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на понеділок, 22 лютого. “У нас лише одна зброя – точна, оперативна, правдива інформація. Але, якщо нею користуватись вміло та діяти правильно, їм не встояти. І ми все робитимемо правильно”, – наголосив він. “путін сам говорить про те, що культура – це у них єдина зброя, якою вони можуть просувати так званий російський “мір”. Тому ми воюємо і з російським “міром” в Європі. Я вдячний тим закладам і організаціям, які вже припинили співпрацю з російськими офіційними закладами і таких організацій і установ уже понад 120″, – сказав Ткаченко. Мовлення українських телеканалів від початку розв’язаної росією повномасштабної війни стало доступним як у Північній Америці, так і в усіх країнах Європи.

спільний інформаційний проєкт

Сили логістики ЗСУ за підтримки українського бізнесмена і мецената Андрія Мацоли реалізували масштабний проект із запуску виробництва вітчизняних засобів ведення ближнього бою. 28 червня, у День Конституції, десятки підприємців опублікували спільний маніфест на захист 42 статті Основного закону, яка гарантує право на підприємницьку діяльність. Координатором проєкту Маніфест 42, створеного підприємцями для боротьби з тиском чиновників та правоохоронців на бізнес, стане Сергій Позняк, голова Асоціації підприємців-ветеранів. Наразі на сайті розміщено 19 публікацій на підставі архівних документів, 9 публікацій на базі музейних експонатів та 199 публікацій на основі статей газети «Кримська світлиця». У рамках проєкту державними архівами виявлено та оцифровано значний масив архівних документів, які представлені у рамках проєкту в форматі докладних аналітичних оглядів з посиланням на відповідне першоджерело.

У підмосковному Одінцово масштабна пожежа (фото, відео)

Організатори розглядатимуть тільки ті заявки, що оформлені відповідно до зазначених вимог та були надіслані вчасно. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та державний секретар у закордонних справах і справах співдружності націй Великої Британії Ліз Трасс проведуть брифінг в онлайн-форматі. Укрінформ пропонує анонс подій за участю офіційних осіб на п’ятницю, 18 лютого.

спільний інформаційний проєкт

На сьогодні у рамках військово-цивільних адміністрацій контролюється українською адміністрацією 31 місто, 66 селищ міського типу, 747 сільських населених пунктів, із них 92 селища і 655 сіл. Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та онлайн через ZOOM. Проєкт народився з об’єднання зусиль уряду та громадських ініціатив.

Байден запросив у Конгресу 13 мільярдів доларів на військову допомогу Україні

Postmen ― комунікаційна агенція #1 в Україні, яка створює стратегії, креатив та продакшн для рекламних і суспільних проєктів. Період реалізації Проекту – з 1 липня 2018 року до 31 серпня 2019 року. Станом на 1 січня 2015 року чисельність населення області становила 4297 тис.

  • Головна увага приділятиметься тому, щоб у межах співробітництва не відбулося незапланованої передачі українських технологій іншим країнам.
  • Цього року дата ювілею видатного українця увійшла до переліку ювілейних дат ЮНЕСКО 2022 року,- пише Інформатор із посиланням на пресслужбу компанії.
  • Голова Держкомтелерадіо, у свою чергу, зазначив, що співробітництво між Україною та КиКНР в інформаційній та видавничій сфері здійснюється відповідно до укладених міжвідомчих угод.
  • Міністерство культури та інформаційної політики України (МКІП) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.
  • Закриття лазівок у законодавстві, якими користуються рейдери у погонах і суддівських мантіях.

Рішення про продовження фінансування наступного року приймається після розгляду звіту за попередній рік роботи. Надіслати поштою (дата визначається за штампом на конверті поштового відправлення і повинна бути не пізнішою за останній день конкурсу). Прохання не надсилати документи рекомендованим відправленням Укрпоштою, достатньо обрати просте відправлення. У разі надсилання документів кур’єром Нової пошти документи доставляються до скриньки для листувань у холі МОН за вказаною вище адресою.

Офіс Ради Європи в Україні

Донецька область налічує 52 міста, 131 селище міського типу, 1188 сільських населених пунктів, із них 196 селищ і 992 сіл. Представниця Медіацентру Україна Аліна Фролова наголосила на максимальній підтримці журналістам в їхній роботі. У Медіацентрі Україна – Укрінформ за рік діяльності відбулося близько 700 брифінгів та конференцій.

Голова Держкомтелерадіо нагадав також, що з метою розвитку партнерських відносин між організаціями видавничої галузі підписано Угоду про співпрацю Держкомтелерадіо з Генеральним управлінням преси та публікацій Китаю. Зазначається, що цим документом Україна та Китай анонсували початок спільного інформаційно-просвітницького проекту, спрямованого на дослідження історії, вивчення та популяризацію культурної спадщини обох народів. Станом на 22 квітня 2016 року органами соціального захисту Донецької області взято на облік 721,8 тис.